Categories: Gyerekek
      Date: May 13, 2008
     Title: Több mint 500 rajzot kaptunk a gyerekektől

Április 22-én lezárult az "Erdő a pusztán" címmel meghirdetett rajzpályázatunk. Nagy örömünkre rengeteg szép alkotás érkezett, melyeket most egy szakmai zsűri értékel.Amikor megpillantottuk a Föld Napján az érkező postást, szinte mi magunk is meglepődtünk, Mucsi Klaudia (Kecskemét): Erdőpályázatunk milyen hatalmas érdeklődést keltett a kisebb-nagyobb gyerekek körében. Több mint 500, különböző technikával készült, kreatív rajz és festmény érkezett hozzánk. Még a határon túlon is akadtak, akik szívesen vettek részt a versenyen. Különösen jó érzéssel töltött el minket, hogy a legtöbb alkotásból sugárzik a természet és az erdők szeretete. Tanárnak, diáknak egyaránt öröm lesz a munka az ilyen művekkel kidekorált erdei tanteremben.

Valamennyi beérkezett művet feltöltöttük a Képgalériába, ahol mindenki megcsodálhatja őket.

Mucsi Klaudia (Kecskemét): Erdő

A pályázók magas színvonalú alkotásokkal jelentkeztek, így nem lesz könnyű kiválasztanunk a
sok szép és ötletes munka közül a nyerteseket. Szakértői zsűri lesz ebben segítségünkre, amelyet két természetvédelmi szakember, egy grafikus, egy környezeti nevelő, egy rajztanár és egy kommunikációs kolléga alkot.

A zsűri mindkét korcsoportból az első három legjobb alkotót díjazza, akik tárgyjutalomban részesülnek. Műveik, további mintegy húsz alkotással együtt kiállításra kerülnek az Oktatóközpontban.

Az eredményt a Nagykőrösön a Pálfája Oktatóközpont megnyitó ünnepségén, 2008. június 5.-én hirdetjük ki és a nyertesek listáját honlapunkon is közzétesszük.