Categories: Terepen
      Date: Nov  3, 2011
     Title: Gyere, ültess egy tölgyfát!

Szeretnél egy programokkal teli, aktív és napot tölteni a szabadban? Szeretnél a tölgyóriások tövében egy lelkes csapat részeként munkálkodni? Szeretnél belelátni egy nemzeti park mindennapjaiba? Ha a válasz igen, november 11-én, a nagykőrösi önkéntesnapon köztünk a helyed!A Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság és a WWF, a Pálfája Októtközpontot működtető KÖVA Zrt. támogatásával idén is megrendezi immár hagyománynak számító önkéntes napját a Nagykőrösi Pusztai Tölgyesek LIFE projektterületen. Az önkéntes programot november 11-én tartjuk, csatlakozva a WWF International 11-11-11 nevű nemzetközi kezdeményezéséhez, amely összegyűjti, hogy 2011.11.11-én 24 óra alatt ki mit tesz a természet védelméért. Mutassuk meg a világnak, mi mit teszünk!

A nagykőrösi pusztai tölgyesek megvédésében idén háromféleképpen segíthetnek az önkéntesek:


A program 10-kor kezdődik és körülbelül 15 óráig tart majd. A helyszín Nagykőrös, Pálfája erdő, Csókás-erdő és Nagyerdő. Az előrejelzés szerint száraz, hűvös időnk lesz, ideális egy kis szabadtéri tevékenységhez.

Időpont: 2011. november 11. 10:00-15:00
Helyszín: Nagykőrösi Pusztai Tölgyesek Natura 2000 terület
Találkozó: 2011. november 11., 10:00 óra, nagykőrösi vasútállomás (odautazás egyénileg, autóval vagy vonattal)
Jelentkezés: 2011. november 8-ig az onkentes@dinpig.hu címen

Jelentkezz mielőbb, mert a résztvevők száma korlátozott, és a jelentkezőket a beérkezés sorrendjében regisztráljuk!
Feltétlenül írd meg, hogy hányan jönnétek, honnan és milyen közlekedési eszközzel (autó, vonat, busz) érkeztek, hogy a vasútállomástól az erdőbe történő kijutást meg tudjuk szervezni!

A jelentkezőknek a végleges programot és minden szükséges információt e-mailben elküldünk. Nagyobbacska gyerekeket és kutyát hozhattok.


Várunk szeretettel!