2010.08.02.

Lezárult a fotópályázat


Rengeteg fénykép érkezett a WWF, a Nagykőrösi Önkormányzat és a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatáság által hirdetett fotópályázatra, melynek témáját a nagykőrös határában elterülő pusztai tölgyesek adták. A nyerteseket kiválasztottuk és a legjobb képek már megtekinthetők.

Kategória: LIFE program
Beküldte: wwf

 

A képeket az Alföld területén máig fennmaradt természetes erdők bármelyikében lehetett készíteni. A beérkezett pályázatok sok témát dolgoztak föl, rovarokról, madarakról készültek épp úgy érkeztek, mint a táj szépségét vagy épp az ember és az erdő kapcsolatát feldolgozó képek.

A zsűrinek nehéz dolga volt a nyertesek kiválasztásánál, mivel sok nagyon jó kép érkezett. A zsűriben helyet kapott Kiss Róbert amatőr természetfotós, Illés László az Explorer Magazin művészeti vezetője, Gálhidy László, biológus, a WWF erdészeti projektvezetője és Verő György a Duna Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság munkatársa, a nagykőrösi pusztai tölgyesek LIFE projektvezetője.

A nyertesek kiválasztásánál a zsűri számtalan szempontot vett figyelembe és a rengeteg remek kép közül, csak hosszas gondolkodás után tudták kiválasztani a 3 nyertes képet. Illetve a nyertesek mellett a legjobbnak talált képek is megtalálhatók a WWF honlapján és itt is (www.pusztaitolgyesek.hu/index.php).

A nyertesek:
  1.       helyezett: Nagy Krisztián, Tanösvény

  

 2.       helyezett: Gecsó Zoltán, Panoráma

 

 3.       helyezett: Varga István, Úttalan utakon

  

Oldaltérkép   Impresszum
© Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság, WWF Magyarország,
    Nagykőrösi Önkormányzat
Utolsó frissítés: 2014.08.22.
Kapcsolat English

 

 
Warning: Unknown(): open(/srv/www/pusztaitolgyesekhu/tmp/sess_929755638bd060b945b70212f39d3ed9, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in Unknown on line 0 Warning: Unknown(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/srv/www/pusztaitolgyesekhu/tmp) in Unknown on line 0