2009.07.25.

Elfogadta a Bizottság a Félidős Jelentést


Félidejéhez érkezett LIFE pályázatunk megvalósítása. Az eddigi előrehaladást bemutató jelentést és pénzügyi beszámolót ez év elején küldtük el a Bizottságnak. A közelmúltban érkezett válaszuk szerint a Jelentést elfogadták, így lehívhatjuk a támogatás második részletét.

Kategória: LIFE program
Beküldte: wwf

A januárban elkészített jelentés áttanulmányozását követően a Bizottság képviselői májusban helyszíni látogatáson ellenőrizték a pályázatban vállalt tevékenységek előrehaladását. A két nap során az elvégzett erdészeti munkákat, az Oktatóközpont működését és a pénzügyek adminisztrációját is áttekintették és rendben találták. A látogatás során lehetőség nyílt számos, a projekt további megvalósítása szempontjából kulcsfontosságú technikai kérdés megbeszélésére is.

A Félidős Jelentés innen letölthető >>

Oldaltérkép   Impresszum
© Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság, WWF Magyarország,
    Nagykőrösi Önkormányzat
Utolsó frissítés: 2014.08.22.
Kapcsolat English

 

 
Warning: Unknown(): open(/srv/www/pusztaitolgyesekhu/tmp/sess_791b41cfb882b8c0411c7fc60304b409, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in Unknown on line 0 Warning: Unknown(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/srv/www/pusztaitolgyesekhu/tmp) in Unknown on line 0