2007.05.03.

Az Európai Bizottság külső ellenőrző csoportjának látogatása


Április végén a projektterületre látogatott a Jan Sliva, a Bizottság külső ellenőrző csoportjának a Nagykőrösi pusztai tölgyesek LIFE program mellé kijelölt tagja.

Kategória: LIFE program
Beküldte: admin

2007. április 25-én Jan Sliva képviseletében (Astrale-GEIE csoport) először tekintette meg projektünket az Európai Bizottság.
A külső ellenőr feladata, hogy a LIFE projekt futamideje alatt évente legalább egyszer a helyszínen ellenőrizze a pályázat előrehaladását, az adminisztráció helyességét, valamint javaslatokat tegyen a projektvezetésre vonatkozólag. A látogatás programján a főpályázó intézményi vezetői, képviselői és a partnerek egyaránt részt vettek: délelőtt a nagykőrösi Zöld-Pont Irodában bemutattuk a projektben már elért eredményeket, melyet délután az erdőssztyepp-tölgyesekben való terepi séta követett.
Sliva úr búcsúzáskor megelégedettségét fejezte ki a projektünkkel kapcsolatban, és további jó munkát kívánt.

Oldaltérkép   Impresszum
© Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság, WWF Magyarország,
    Nagykőrösi Önkormányzat
Utolsó frissítés: 2014.08.22.
Kapcsolat English

 

 
Warning: Unknown(): open(/srv/www/pusztaitolgyesekhu/tmp/sess_a9da9d626d976bb4721f22cf6644fe01, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in Unknown on line 0 Warning: Unknown(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/srv/www/pusztaitolgyesekhu/tmp) in Unknown on line 0