2008.11.24.

Vár a Pálfája! Tanévkezdés az Oktatóközpontban!


A nyár elején átadott Pálfája Oktatóközpont és tanösvény az idei tanévtől immár teljes kapacitással üzemel. Szeptembertől elkezdődtek a kihelyezett környezetismeret- és biológiaórák és a szakvezetéses túrák a tanösvényt meglátogató osztályoknak. A jelentkezőket folyamatosan várjuk.

Kategória: Környezeti nevelés
Beküldte: wwf

A szeptemberi családi délutánt követően elkezdődtek a kihelyezett biológiaórák és a vezetett tanösvény-túrák a Pálfájába látogató csoportok, osztályok részére. Az első két hónapban már 280-an kértek vezetett túrát a tanösvényen, és 5 nagykőrösi, illetve környékbeli osztály vett részt szabadtéri környezetismeret órán. Emellett, az Oktatóközpontban lehetőség van kézműves foglalkozásokon is részt venni, és a tanév zárását követően nyári természetismereti táboraink is lesznek majd. Az első évben a programok ingyenesek, ugyanis azok költségeit az itt folyó LIFE természetvédelmi program fedezi. A programokra folyamatosan várjuk a jelentkezőket a 30/663-4657-es számon, vagy e-mailben a palfaja@pusztaitolgyesek.t-online.hu címen.

Bővebben >>

Játék vagy tanulás?

Oldaltérkép   Impresszum
© Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság, WWF Magyarország,
    Nagykőrösi Önkormányzat
Utolsó frissítés: 2014.08.22.
Kapcsolat English

 

 
Warning: Unknown(): open(/srv/www/pusztaitolgyesekhu/tmp/sess_92515fea9faa570c998902600aa00c46, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in Unknown on line 0 Warning: Unknown(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/srv/www/pusztaitolgyesekhu/tmp) in Unknown on line 0