2008.06.03.

Önkéntesek a Pálfájában


Május utolsó hétvégéjén a Magyar Nemzeti Bank önkéntescsapata érkezett a Pálfája erdőbe, hogy segítsen a megnyitó előtti utolsó simítások elvégézésében.

Kategória: Terepen
Beküldte: wwf

Régi hagyomány az MNB-nél, hogy a dolgozóik számára szervezett összekovácsoló, csapatépítő programokat valamilyen társadalmilag hasznos cél szolgálatába állítják. Ferenczi Barnabás és Király Júlia vezetésével a Készpénzlogisztikai Divízió munkatársai ezúttal a természet védelméért dolgoztak velünk Nagykőrösön. A környezeti nevelésre szakosodott erdei oktatóközpuntunk udvarán a hatvan ügyes, tennivágyó önkéntes egy új tűzrakóhelyet, egy kétrekeszes komposztáló ládát, egy fűszernövény-kertet és egy tapintó-pályát épített meg. A Nemzeti Bank munkatársai elvégezték a kerítés és az autókat a Pálfája erdőből kizáró sorompók lefestését, valamint a kerti ping-pong asztalok felújítását, és sokan a Pálfája erdőben is gyorsan terjedő akácmagoncok visszaszorításában is részt vettek. Köszönjük a kitartó és lelkes munkát az Oktatóközpont leendő használói, a gyerekek nevében is!

Oldaltérkép   Impresszum
© Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság, WWF Magyarország,
    Nagykőrösi Önkormányzat
Utolsó frissítés: 2014.08.22.
Kapcsolat English

 

 
Warning: Unknown(): open(/srv/www/pusztaitolgyesekhu/tmp/sess_045ad475bd8c3fba822d2f101c19d381, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in Unknown on line 0 Warning: Unknown(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/srv/www/pusztaitolgyesekhu/tmp) in Unknown on line 0