2007.03.22.

Kihelyeztük a Nagykőrösi pusztai tölgyesek LIFE program köztéri tájékoztató tábláit


Felavattuk a LIFE-Természet program tájékoztató tábláit Nagykőrösön, a Kálvin téren (piactér) és a jól ismert Pálfája erdőben. Látogasson ki, és olvassa el, milyen természetvédelmi tevékenység folyik a nagykőrösi erdőben a következő 5 évben!

Kategória: LIFE program
Beküldte: admin

2007. március 22-én a Duna–Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság, Nagykőrös Város Önkormányzata és a WWF Magyarország képviselői felavatták az uniós finanszírozású LIFE-Természet program tájékoztató tábláit Nagykőrösön, a Kálvin téren (piactér) és a környékbeliek kedvelt kirándulóhelyén, a Pálfája erdőben. A Pálfája erdő része a LIFE program célterületének, az itt álló napközis tábor pedig – teljes körű felújítás után – számos környezeti nevelési programnak ad majd otthont az elkövetkező években.

Oldaltérkép   Impresszum
© Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság, WWF Magyarország,
    Nagykőrösi Önkormányzat
Utolsó frissítés: 2014.08.22.
Kapcsolat English

 

 
Warning: Unknown(): open(/srv/www/pusztaitolgyesekhu/tmp/sess_f572ce3755fe772983b260e628b76fb3, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in Unknown on line 0 Warning: Unknown(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/srv/www/pusztaitolgyesekhu/tmp) in Unknown on line 0