2008.05.13.

Több mint 500 rajzot kaptunk a gyerekektől


Április 22-én lezárult az "Erdő a pusztán" címmel meghirdetett rajzpályázatunk. Nagy örömünkre rengeteg szép alkotás érkezett, melyeket most egy szakmai zsűri értékel.

Kategória: Gyerekek
Beküldte: wwf

Amikor megpillantottuk a Föld Napján az érkező postást, szinte mi magunk is meglepődtünk, Mucsi Klaudia (Kecskemét): Erdőpályázatunk milyen hatalmas érdeklődést keltett a kisebb-nagyobb gyerekek körében. Több mint 500, különböző technikával készült, kreatív rajz és festmény érkezett hozzánk. Még a határon túlon is akadtak, akik szívesen vettek részt a versenyen. Különösen jó érzéssel töltött el minket, hogy a legtöbb alkotásból sugárzik a természet és az erdők szeretete. Tanárnak, diáknak egyaránt öröm lesz a munka az ilyen művekkel kidekorált erdei tanteremben.

Valamennyi beérkezett művet feltöltöttük a Képgalériába, ahol mindenki megcsodálhatja őket.

Mucsi Klaudia (Kecskemét): Erdő

A pályázók magas színvonalú alkotásokkal jelentkeztek, így nem lesz könnyű kiválasztanunk a
sok szép és ötletes munka közül a nyerteseket. Szakértői zsűri lesz ebben segítségünkre, amelyet két természetvédelmi szakember, egy grafikus, egy környezeti nevelő, egy rajztanár és egy kommunikációs kolléga alkot.

A zsűri mindkét korcsoportból az első három legjobb alkotót díjazza, akik tárgyjutalomban részesülnek. Műveik, további mintegy húsz alkotással együtt kiállításra kerülnek az Oktatóközpontban.

Az eredményt a Nagykőrösön a Pálfája Oktatóközpont megnyitó ünnepségén, 2008. június 5.-én hirdetjük ki és a nyertesek listáját honlapunkon is közzétesszük.

 

Oldaltérkép   Impresszum
© Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság, WWF Magyarország,
    Nagykőrösi Önkormányzat
Utolsó frissítés: 2014.08.22.
Kapcsolat English

 

 
Warning: Unknown(): open(/srv/www/pusztaitolgyesekhu/tmp/sess_bc60c90549cb2e0d62df80eb23b38583, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in Unknown on line 0 Warning: Unknown(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/srv/www/pusztaitolgyesekhu/tmp) in Unknown on line 0