2008.02.01.

Közbeszerzés a természetvédelmi kezelési munkák elvégzésére


2008. január 17-én megjelent a Tenders Electronic Daily (www.ted.europa.eu) honlapon az első közbeszerzési kiírás a pályázatban szereplő természetvédelmi kezelési munkák elvégzésére. A közbeszerzési kiírása a „HU-Esztergom: Erdőgazdálkodási szolgáltatások” címszó alatt tekinthető meg.

Kategória: LIFE program
Beküldte: dinpi

Az első közbeszerzési körben azok az összesen 154 ha nagyságú területek kerültek meghirdetésre, melyeken a DINPI egyben 90 éves időtartamra használat jogot is alapított.
A közbeszerzési kiírás tartalmazza az özönnövények letermelését a területről (tuskó- és hajtáskezelés, mechanikai és kíméletes vegyszeres módszerekkel), sávos tölgycsemete-telepítést helyi szaporítóanyag felhasználásával, valamint egy év utókezelést is.
Az ajánlattételi határidő 2008. március 7. A nyertes cég/ek a természetvédelmi kezelési munkát tavasszal kezdik meg.

A kiírás oldala a TED adatbázisban.

Oldaltérkép   Impresszum
© Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság, WWF Magyarország,
    Nagykőrösi Önkormányzat
Utolsó frissítés: 2014.08.22.
Kapcsolat English

 

 
Warning: Unknown(): open(/srv/www/pusztaitolgyesekhu/tmp/sess_7d55265fb0b7c8567b1e50f41180c8d1, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in Unknown on line 0 Warning: Unknown(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/srv/www/pusztaitolgyesekhu/tmp) in Unknown on line 0