2007.10.24.

Zöldek a zöldben - terepi program


Október elején terepi kirándulásra invitáltuk a környezet- és természetvédelemmel foglalkozó civil szervezetek munkatársait a Nagykőrösi pusztai tölgyesekbe, ahol az Alföld őshonos homoki tölgyeseivel és az itt folyó természetvédelmi munkával ismerkedhettek meg az érdeklődők.

Kategória: Természetjárás
Beküldte: wwf

A terepi kirándulás első állomásán, a Csókás erdő jó állapotú szürke nyaras tisztásán Justin István megmutatja a projektterület térképén, merre vezet majd az utunk.

A résztvevők közül néhányan még sohasem jártak természetes alföldi erdőben; ők különösen érdekesnek találták a szakmai vezetéssel egybekötött kirándulást. A hosszú gyaloglás ellenére, a civilekből és újságírókból álló csoport egész nap töretlen érdeklődéssel hallgatta kollégáink beszámolóját a projektterületen folyó természetvédelmi tevékenységekről.

Oldaltérkép   Impresszum
© Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság, WWF Magyarország,
    Nagykőrösi Önkormányzat
Utolsó frissítés: 2014.08.22.
Kapcsolat English

 

 
Warning: Unknown(): open(/srv/www/pusztaitolgyesekhu/tmp/sess_ed8653c05bb02e41fa4ebbd9899d7220, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in Unknown on line 0 Warning: Unknown(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/srv/www/pusztaitolgyesekhu/tmp) in Unknown on line 0